De ce să ne alegi pe noi?

- La noi nu plătești pentru transport! Livrăm gratuit în toate țara indiferent de suma comenzii.


- Garanție reală! Compania noastră are un atelier în Cluj-Napoca unde experți noștri rezolvă orice fel de problemă legat cu bijuterii.


- Reparăm bijuteriile și după garanție! Dacă cumpărați de la noi nu trebuie să vă faceți griji, pentru că și după expirarea garanției vă reparăm produsele la preț redus.


- Stoc real! Produsele noastre de pe website se găsesc și in magazinele noastre din Cluj-Napoca unde se pot proba si verifica orice produs.


- Modele unice! Deoarece suntem pe piața de 22 de ani, avem foarte mulți furnizori din țări diferite. Furnizorii noștri ne livrează lunar modele unice și diversificate din întreagă lume.


- Modificăm și personalizăm produse! Dacă vă place un inel de pe website-ul nostru și nu vă corespunde mărimea modelului respectiv, noi putem să modificăm mărimea produsului in atelier încât să vă fie bun, contracost. Pentru rezultatul dorit, vă rog frumos să vă măsurați degetul cu ajutorul informațiilor găsite in secțiunea ghidul mărimilor in meniul de jos și să ne contactați telefonic pentru a discuta detaliile.