Garanție și Autenticitate

Prin prezentul certificat de calitate se atestă că produsele furnizate de magazinele JoySilver îndeplinesc parametrii și cerințele de calitate în conformitate cu normativele legale în vigoare. 

Firma noastră garantează că produsele sunt din argint cu titlu 925 la mie.

Toate bijuteriile beneficiază de o garanție de un an de zile. Garanția este valabilă și se acordă în cazul unor defecte de material sau fabricație descoperite ulterior, care pot fi demonstrate prin expertiză.

Bijuteriile JoySilver sunt marcate în conformitate cu legislația în vigoare, sub supravegherea și controlul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor - Direcția pentru Metale Prețioase.

Vă rugăm să rețineți că garanția nu acoperă deteriorările cauzate bijuteriei (lovituri, șocuri, accidente mecanice) datorită nerespectării indicațiilor menționate în Certificatul de garanție sau a altor documente care nu sunt legate de defectele de material sau de măiestrie.

Pentru a beneficia de garanție, produsul trebuie prezentat împreună cu certificatul de garanție original. Suntem dedicați să vă oferim servicii de încredere și să vă asigurăm că fiecare achiziție la Joy Silver este protejată de garanție și că vă bucurați de bijuterii autentice și de calitate superioară.