Despre noi

JoySilver Jewelry
Prin felul de a fi, prin modul în care zâmbeşte, prin energia şi spiritul său, conştient sau nu, fiecare om exprimă o dorinţă. Fiecare bijuterie intră în viaţa unui om sub forma unei dorinţe, care împlinită, o poartă mai aproape de ceea ce îşi doreşte în adâncul sufletului.
Cu fiecare bijuterie JoySilver, ne dorim să creem o Dorinţă împlinită, să colorăm personalitatea şi spiritul omului să o încurajăm să se descopere pe sine şi să aleagă cine vrea să fie.Pentru noi, Dorinţe împlinite reprezintă suma lucrurilor importante din viaţa unei femei pe care bijuteriile le fac tangibile, şi aşa cum o bijuterie dă culoare unei femei, Dorinţe împlinite este ceea ce ne defineşte şi dă culoare brandului JoySilver.
Fondată în 2000, JoySilver este o afacere de familie dezvoltată din dorința de a oferi diversitate pe piața bijuteriilor din România. De peste 22 de ani, ne străduim să le oferim clienților noștri mai mult decât bijuterii, să le fim alături pentru împlinirea dorințelor lor.
Ştim că bijuteriile sunt o parte esenţială în viaţa unui om, iar ţelul nostru este să umplem viața oamenilor nu doar cu aur, argint, pietre prețioase, dar și cu amintiri, secrete și dorințe, pentru că prin bijuterii râmân aprinse legăturile între dorințele trecute, prezente și viitoare.
În drumul nostru, ne definesc: tradiţia, încrederea și prețul. Ţinem cont de experienţele trecutului şi ne raportăm la viitor, anticipând necesităţile şi cerinţele clienților noștri. Suntem sinceri cu clienții noștri și le oferim întregul nostru sprijin pentru îndeplinirea dorințelor lor. Tot ceea ce facem are ca punct central clientul și experiența acestuia. Apreciem bunul gust și subiectivitatea frumuseții, iar produsele și serviciile noastre urmăresc împlinirea dorințelor clienților.