POLITICA DE RETUR

Informatii despre returnari

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi sau urme de folosire.

 
 Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:
         A. Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
         B. Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
         C. Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.
Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus A, B, C (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Sfaturi utile:
Bijuteriile nu trebuie expuse niciodată la soare foarte puternic și pe o perioadă îndelungată.
Cremele, apa sărată, parfumurile, alcoolul cât și orice alt tip de detergent abraziv au un efect negativ asupra bijuteriilor.
Bijuteriile sunt produse fragile și este foarte important cum le păstrăm pentru ca acestea să nu se murdărească sau să se deterioreze. Pentru aceasta recomandăm păstrarea acestora în cutia/ambalajul original chiar și într-o punguliță sigilată ermetic, nelăsând să pătrundă aerul, aburii sau gazele. Acestea duc la oxidarea în exces a produsului.