Politică de retur

Pentru noi satisfacția dumneavoastră este garanția noastră. Dacă, din orice motiv, vă decideți să nu păstrați achiziția făcută, vom accepta produsele pentru o rambursare completă doar dacă sunt intacte, în starea lor inițială şi dacă sunt însoțite de documentele de achiziție (factură/bon fiscal şi garanţie în original). Produsele pot fi returnate în termen de maxim 30 zile de la data livrării. Dacă motivul returnării constă în dimensiunea necorespunzătoare a produsului, aceasta va fi schimbată în termen de 14 zile de la data în care vânzătorul a primit produsul necorespunzător înapoi. Dacă nu vom putea schimba dimensiunea produsului, banii vor fi rambursați în termen de 14 zile de la primirea coletului de către vânzător.

Nu ne vom asuma responsabilitatea pentru rambursare sau compensare în cazul în care coletul de retur este pierdut, furat sau administrat greşit. Nu putem accepta pentru retur produsele care au fost purtate, utilizate, modificate sau deteriorate.

Ne rezervăm dreptul de a refuza returul oricăror produse ce nu îndeplinesc condiţiile de retur mai sus prezentate.

Dacă doriți să schimbați sau să returnați un produs, vă rugam printați și completați formularul de schimb și retur pe care îl găsiți AICI.

După completarea formularului, vă rugăm să ne contactați telefonic pe numărul: 0743953056 și o să vă trimitem un curier la dumneavoastră ca să ridice produsul schimbat/returnat. 

Bulevardul Eroilor, Nr. 12, Sediul Joy Silver Jewellery Cluj-Napoca, Cod Poștal 400128, Telefon: 0740030674